Kundtjänst/Villkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.
 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialbeställd vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering. När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Alla bilder på produkterna lagras som framtidia referenser vid eventuell returnering. 

Alla vårar varor kommer med en utav oss ditsatt plombering. Ångerrätten anses vara förbrukad så fort plomberingen är borttagen. 

 

Garantier 

Då merparten utav våra produkter är begagnade förkommer det ofta mindre fel och brister. Dessa försöker vi i största möjliga mån belysa i produkttexterna och på bilderna. Det är därför av yttersta vikt att ni undersöker varan noggrant innan ni tar bort plomberingen. Skulle ni anse att plomberingen omöjliggör en korrekt okulär besikting ber vi er kontakt oss innan ni avlägsnar denna. Så fort plomberingen avlägsnats anses varan varit i bruk och således inte möjlig att returnera. 

Skulle en vara, mot förmodan, visa sig vara en förfalskning kommer full ersättning att utgå efter att skriftligt utlåtande kommit oss till handa tillsammans med varan. Varan kommer sedan att användas som bevismaterial vid anmälan mot den eller de som sålt varan till oss. 

 

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.
 

Leveranser

Alla våra leveranser sker med DHL och skickas spårbart och fullt försäkrat Alla paket postas vanligvis första vardagen efter beställing för leverans nästkommande vardag. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Vid köp genom Klarna skickas försändelser endast till den av Klarna angivna adressen. 
 

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte uthämtas förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 400:-
 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som spårbart med ett kolli-id. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.
 

Återbetalningsskyldighet:

 

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Loading...
Laddar...
Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här sidan godkänner du användningen av cookies. Läs mer »
x